Wednesday, 6 January 2010

::Syawal a.k.a Fahrin's Bday::

Yati xperlu nak bangga sgt eh aku panggil bf ko FahriN.. huhu.. saje je.. nak bg sume muntah kayak aku men"title"kan post aku kali ni... hahahaha

Bertempat di Village View,Bandar Baru Bangi...Yati mOq menInvite kami tOk tOgether2 celebrate BF keCintaanNye iaitu Fahrin (bkn name sebenar)... :P aku & raBy yg ditugaskan Utk ameK cake tu kat secret recipe sgt PelIK berTambah cOmpius sketika bile tgk kat atas cake chOc indulgence tu "hapy bday Fahrin 24th" ...ni salah cake ke ape ni?? mcm2 la kan...

yg Join aku, bal, niza, raby, yati zul, yati moq, syawal, khazi, deli, ayu, afiq & lida..
nway, happening sgt.. & to syawaL , apy bday tO u... moge pjg umOr, murah rezki & hope bkekalan ngn yati hgge ke akhirnye,, amin...

pic..? nati ak upload.... huhu

2 comments:

  1. awk.. sy dah follow blog awk..
    sy harap awk follow sy jugak..

    sy nk kongsi rahsia bagaimana sy boleh tingkatkan follower dan trafik ke blog sy dlm masa yg singkat dengan bantuan SISTEM BLOG AUTO FOLLOW YANG HEBAT!!

    ReplyDelete

nana


I made this widget at MyFlashFetish.com.

..


I made this widget at MyFlashFetish.com.