Wednesday, 19 August 2009

HoneYmOoN week la kan?? huhu



SenaNgnye hati bler sume test da abes kan?? huhuhu... teNang skit kpaLe otak den ni.. dis week mmg HoneYmooN week la Kot.. nak stUdy mmg sgt la xde Mood... ermm... take time nak ade studY mood balik.. huhu.. yelaaa katePon hr tu dah puLon habes2aN nak MidterM n teSt sume nak Killer subjecT kan?? maw xpecah kpaLe otak ni.. ni kasiK la rest skit.. SeMaLam 19 OgoS 2009.. KitOrg (AkU, Bal, RaBY, Ayu, Niza, YAti BonaT, YAti Zul, Khazi) g bjaLan sakan kat SunwaY piraMid smpaI bak kate yati Zul "Nape xbwk selimut je skali?" a.k.a AgaK lame giler la die tggu kitorg suMe shopping la kan? kateNye si Niza kul 8.30 mlm nak balik tp kul 10 baru nak gerak baLIk dr sUnWay.. mane x mengamok si yati.. hahahaha... sume muke da ktakutan takut yati mengamok la kan?? xleh blaa.. Balik dr sunway sume da kelaparan + kehausan yang tahap MAks.. singgaH la mkn kat Maulana jap.. baLik kolej da kul 11.30 la kot.. ermmm kaki aku rase mcm da nak tercaBot bak kate yati zul " Haaaa, len kali jgn nak pakai heals OK" n badaN da trase sgt letih mane x nyer balik je klas trus siap2 g sane, xsempat nak rest wlpOn sesaat...hahahaha.. yelaaa kitorg pon last minute taw nak g sunway ni time kat library tgh wat thesis time tu.. ermmm.. mmg sgt letey la tp wlpon penat mmg happening sgt hang out ngn dak2 ni... mane x nyer nak pilih baju n ***** pon mcm nak pilih Emas ... hahaha.. skit pnyer berjam2.. nway, besh sgt hang out ngn korg.. mcm2 peEL kalu bersHopping..

ni ranking giler shOpping :-
1) Yati Besar (Bonat) = "terOver bujet la kan?? huhu"
2) Ayu " reBot cardigaN no.1"
3) Khazi "saNdle baru ye kak...!!" huhu
4) Niza " sume die nak... cardigan samPai 2 kot.. hahaha"
5) Yati zul " ermmmm no KOmen... takutttttt...." huhu
6) aKu " Aku la PUnca cardigaN tu " agagagagga...
7) Raby " cawaN pon nak belI kew? nape x amek kat pizza jew? "
8) Bal "ingaT gak kat rumet kan?? gudgurL... "

4 comments:

  1. bukan yatizul laaaa....yati kecik...yati zul=yati bonat!hahaha

    ReplyDelete
  2. aiyaaaaakk...aku pun baru nk ckp..nana ni da salah nama org ni..hahaa

    ReplyDelete

nana


I made this widget at MyFlashFetish.com.

..


I made this widget at MyFlashFetish.com.